Onnelliset yhdessä

Parisuhdekirja

Onnelliset yhdessä on parisuhdekirja aikuiselle, joka kaipaa onnellista parisuhdetta ja hyvää seksiä. Se ohjaa etsimään vastauksia onnellisen parisuhteen taustalla piileviin kysymyksiin: ”Olenko onnellinen?”, ”Mitä minä haluan elämältäni?” ja ”Mikä on minun elämäni tarkoitus?” Parisuhteen solmuja avataan Eric Bernen transaktioanalyysillä.

  • Ilmainen sähkökirja (PDF); 114 sivua
  • Vapaa epäkaupalliseen käyttöön (CC BY-NC-SA 1.0),
  • Saatavana suomeksi, vapaasti käännettävissä eri kielille

Kirjassa käsitellään esimerkiksi seuraavia kysymyksiä: Miksi meillä riidellään ja kuinka sen saa loppumaan? Voinko muuttaa toista? Seurustelu ei etene, miksi? Mistä apu ennenaikaiseen siemensyöksyyn ja orgasmivaikeuksiin? Miten estetään seksielämän urautuminen? Koska on parempi erota kuin jatkaa yrittämistä? Miten irrottautua vahingollisista parisuhdekaavoista?

Muita kirjoja

Kuuma loma: Kuinka seksiturismi liikuttaa ihmisiä, rahaa ja tunteita (kirja) Superrikkaat ja rutiköyhät. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (kirja) Vapaana elämisen taito. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (kirja) Elämäni nomadina. Kirjoittanut nomadikirjailija Päivi Kannisto (kirja) Asiakaspalvelu. Tiedettä, taikuutta vai talonpoikaisjärkeä? (oppikirja) Platinainen pilvenreuna. Santeri Kanniston omaelämäkerta (kirja) Kullattu kakkalapio. Satiireja. Kirjoittanut Päivi Kannisto (kirja) Takaportti. IT-trilleri. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto Brasilia Bra$ilia! Satiirinen turistiopas brasilialaisille (vapaa kirja) La Habanera: Matkalla oravanpyörästä onnenpyörään (vapaa kirja) Free as a Global Nomad. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (kirja) Global Nomads and Extreme Mobilities. Tohtori Päivi Kannisto (akateeminen tietokirja) Global Nomads: Challenges of mobility in the sedentary world. Tohtori Päivi Kannisto (väitöskirja) Suolatut säkeet. Päivi Kanniston väitöskirja (väitöskirja, maksuton verkkolataus)